Frukost- & LunchCafé i Solna AAA -läge

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Description
Fakta
Objekt:915
Yta:c:a 115 kvm. + uteservering (gratis)
Hyra:c:a 20.020kr/mån (exkl. moms)
Hyresvärd:Fastighetsbolag
Platser:c:a 58 inne + c:a 30 ute
Öppettider:Vard. 06.00-15.00, Helger Stängt
Omsättning:Dagskassa c:a 11.000 + catering
pris:(Ring för info)
Information

Detta är ett mycket fräscht och omtyckt mat-café med c:a 58 platser och en trevlig uteservering
på c:a 30 platser, som ingår i hyran.

Caféet erbjuder idag ett fika- frukost- och lunch koncept. Det ligger mitt i hjärtat av ett stort kontorsområde i Solna, där c:a 12.000 st. personer arbetar. Utanför på gatan, finns en station för tvärbanan. Som granne finns en stor gymnasieskola med c:a 300 st. elever, som ägaren har ett nyskrivet avtal med och som innebär att c:a 100 st. elever har möjlighet att äta sin lunch här. Deras lunch serveras innan ordinarie lunchgäster anländer, vilket gör att övriga matgäster inte påverkas negativt.

Här finns ett lättskött kök som är bra utrustat med fettavskiljare, kylar, frysar, dubbel espressomaskin, diskmaskin, mikrovågsugnar m.m. En mycket fin & fräsch lokal med modern inredning som tillhör ägaren. Man har även en hel del catering,till närliggande företag.

Vi söker en driftig person/familj att ta över & vidareutveckla denna fina verksamhet. Hyresvärden kommer att kräva någon form av hyresgaranti.

För mer info och visning, vänligen kontakt mäklaren med namn, tel. nr, så bokar vi en tid. bilder kan mailas vid seriöst intresse.

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren

Print Friendly, PDF & Email