Lunchrestaurang i Solna

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Description
Fakta
Objekt:885
Yta:c:a 900 kvm
Hyra:c:a 85.000/mån.( exkl. Moms)
Hyresvärd:Fastighetsbolag
Platser:c:a 315 + c:a 70 ute (som ingår i hyran)
Öppettider:Vardagar 10.00-14.00
Omsättning:c:a 400 luncher/dag
pris:(Ring för info)
Information

En mycket stor fräsch och välbesökt lunchrestaurang, belägen i stort kontor- och företagstätt område i Solna om totalt ca 140.000kvm lokalytor.

Många av företagen är etablerade inom IT och Telekom. Tvärbanan passerar utanför på gatan med en station intill. Köket är som en önskedröm för alla krögare, med avseende på utrustning och ytor. Fullt utrustat kök med bl.a. kylrum, frysrum, torrförråd, renseri, stekbord, steam-kittel, ugnar, kylar, frysar, diskrum, fettavskiljare, svartplåtsventilation, personalrum, personaltoalett m.m.

Matsal för c:a 315 gäster, med stor bar, salladsbuffé, och en platsbyggd uteservering (ingår i hyran), för c:a 70 gäster. Menyn består i huvudsak av svensk husmanskost, sallader och sushi. Dagens verksamhet erbjuder även catering och festvåning med serveringstillstånd till kl. 03.00.

Idag har man korta öppettider på lunchen (10.00-14.00) men det finns möjlighet att även ha öppet på helgerna och kvällar, med barservering och a la carte meny. Alla inventarier är betalda och ingår i priset.

Vi söker en seriös krögare som kan ta över och driva denna fina restaurang.

För mer info och visning, vänligen kontakt mäklaren med namn, tel. nr, så bokar vi en tid.

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren

Print Friendly, PDF & Email