Mat-Café AAA-läge i Centrum

SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
SAMSUNG DIGITAL CAMERA
Description
Fakta
Objekt:1009
Yta:c:a 233 kvm.
Hyra:c:a 70.985kr/mån (exkl. moms)
Hyresvärd:Fastighetsbolag
Platser:c:a 90 inne + c:a 40 ute
Öppettider:Vard. 10.00-20.00, Helger 10.00-18.00
Omsättning:Dagskassa c:a 14-15000kr/dag i snitt
Pris:1.350.000kr.
Information

Bra tillfälle att överta ett lättskött mat-café som kan passa perfekt för en familj att driva. Den ligger på mycket bra & strategiskt AAA-läge i ett stort innecentrum i Söderförort, med ett stort antal företag och nybyggnation av bostäder och företag i expansivt område.

Uteserveringen ligger i solläge hela dagen och har plats för c:a 40 gäster. Caféet är perfekta stället för kunder som är sugna på en snabb, uppiggande fikapaus. Lyxigt kaffe, saft, bullar, pajer och delikata bakverk är bara några av deras många fika alternativ. Allt det bästa för både barn och vuxna som behöver ladda upp batterierna och samtidigt ha en trevlig stund.

Ett lättskött kök som är bra utrustat med bl.a. kylar, frysar, dubbel espressomaskin, diskmaskin. Mycket fin & fräsch lokal med modern inredning. Personalrum med toalett & handikappanpassad gästtoalett.

Caféet har ett renodlat “Fresh Food” koncept som har som mål att erbjuda ekologisk och närodlad mat “En ekologisk restaurang” med ett stort utbud för att tillfredsställa alla målgrupper. En av deras grundpelare i verksamheten är att menyn ska innehålla det senaste inom hälsomat.

Möjlighet finns att utöka menyn med Pizza ,Grill, Wok.. Måste ses!

För mer info och visning, vänligen kontakt mäklaren med namn, tel. nr, så bokar vi en tid.

Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren

Print Friendly, PDF & Email